Muhammad Aqiel Nama Diberi.

on Khamis, Januari 30, 2014

Assalamualaikum,
Salam Sejahtera, Salam 1 Dunia.

Untung juga ada blog, boleh simpan kenangan di sini terutamanya gambar. Kalau simpan dalam handphone, tukar je handphone baru, dah tak ada gambar kenangan lagi. Video dalam handphone pun dah tak boleh tengok. Jadi, ku abadikan gambar di sini...

Jom layanzzz...

Baby boy seberat 3.83kg dilahirkan di Kedah Medical Centre pada 2 Disember 2013.

 Hari pertama (2 Dis), beberapa jam selepas dilahirkan.

 3 Disember 2013

4 Disember 2013, baru balik dari hospital.

8 Disember 2013

10 Disember 2013

12 Disember 2013, model cocoon (bedung moden berkait). Promote business sikit.

12 Disember 2013



19 Disember 2013

19 Disember 2013, selepas bercukur.

19 Disember 2013. Hari cukur kepala dan aqiqah.

30 Januari 2014, sudah pandai mengukir senyuman.

"Assalamualaikum. Nama saya Muhammad Aqiel Bin Syamirul Amry. Ibu saya yang pilih nama Aqiel dan abah saya letak nama Muhammad. Saya nak jadi anak soleh ibu dan abah, bakal Imam muda dan InsyaAllah, seorang tahfiz suatu hari nanti. Itulah harapan ibu saya. Saya handsome tak? "

Ranking: 5

6 comments

30 Januari 2014 10:46 PG

assalamualaikum Aqiel dan ibunye...

tahniah ye...

sama tahun anak kita sekolah nanti ;)

Baby Muaadz saya 29/10/13 :)

30 Januari 2014 1:15 PTG

Tahniah kak :)

31 Januari 2014 12:00 PG

Tahniah.

Kalau ingin abadikan gambar, tempat terbaik adalah Dropbox. Saya gunakan feature auto-upload, setiap kali ada gambar baru dalam phone, ia akan terus upload ke dalam dropbox.

Kalau phone hilang, ataupun tukar phone, semua gambar/video masih lagi ada dalam Dropbox, bila nak boleh download balik.

13 Februari 2014 5:14 PTG

@Ummi Hanie Fadzil
W'salam..
Terima kasih. Ya ka? sama usia la tu..

13 Februari 2014 5:15 PTG

@Izzuddin Fauzi
Terima kasih.

13 Februari 2014 5:16 PTG

@Izzat Aziz
Terima kasih..
Ya, dropbox tetap ada.

Catat Ulasan

Terima kasih kerana mengunjungi Teratak Usang serta meninggalkan komen di sini

 
© TERATAK USANG All Rights Reserved