Potong Kepala: Wordless Wednesday.

on Rabu, Mei 02, 2012

Assalamualaikum,
Salam Sejahtera, Salam 1 Dunia.


Wordless Wednesday - Blogger akan post gambar tanpa apa-apa kata atau ulasan

Ranking: 5

32 comments

2 Mei 2012 12:18 PG

Kalau anak kecil melihat gambar ini tentu melarikan diri. :-)

2 Mei 2012 12:30 PG

18SG gambar tu.. :)

2 Mei 2012 12:32 PG

salam,
kepala kambing pun dah mahal sekarang ni :D

2 Mei 2012 12:43 PG

anak beranak ke tu ? hehehe..

kalo kepala ikan, orang suka buat kari..

kepala kambing, ada kata buat sup..

p/s : tak lalu nak makan area kepala bior ape pun haiwannya..

2 Mei 2012 1:17 PG

huuuu..ngerinya

2 Mei 2012 2:06 PG

Err.. Tak terkata.

2 Mei 2012 3:16 PG

kari kepala kambing?
sodap ni...
ehehheee

2 Mei 2012 7:23 PG

Buat sup pun sodap...

2 Mei 2012 10:31 PG

Erkk.. comelnya kepala kambing tu. Hehee ;p

2 Mei 2012 10:38 PG

anak bapak ka apa?

2 Mei 2012 10:38 PG

Nampak seiras ke?
Ada ke orang makan kepala kambing?

2 Mei 2012 10:44 PG

Ngerinya tengok gambar ni..... ["o]

2 Mei 2012 10:53 PG

Ada ke kari kepala kambing?
tak pernah makan pulak.

2 Mei 2012 10:54 PG

hahaha...keluarga 69 kot..

2 Mei 2012 11:06 PG

Senyum kambing :D

2 Mei 2012 11:29 PG

salam;
Kambing mahal dah sekarang ni kalau kat Sarawak..seekor mahu rm700-rm800.

2 Mei 2012 12:06 PTG

Wahh...buat kari kepala kambing la ni Iza...hehehe

2 Mei 2012 12:37 PTG

Seingat kak ani di kampong kak ani, kalau kita sembelih kambing kepalanya diberikan kepada tukang sembelih.

2 Mei 2012 12:56 PTG

seram pulak tengok gambar ni. mujurlah bukan kepala orang

2 Mei 2012 1:27 PTG

Ini potong kepala utk makan atau geng2 blackmetal punya kes ni?

2 Mei 2012 1:54 PTG

seram tapi sedap

2 Mei 2012 4:26 PTG

baru lepas buat aqiqah ker?

2 Mei 2012 4:40 PTG

Dah lama buat aqiqah, masa dalam pantang lagi dah buat..

2 Mei 2012 6:13 PTG

dulu2 aku memang suka kari kepala kambing ni
dua orang je boleh habiskannya
hehe

2 Mei 2012 8:42 PTG

Tunggu Qurban baru nampak bende nie :D Hehehe

2 Mei 2012 9:30 PTG

salam..
kepala kambin, seketoi
berapa duit..?

2 Mei 2012 9:57 PTG

apakah maksud disebalik gambar ini

2 Mei 2012 10:24 PTG

ok. ini memang ngeri.

2 Mei 2012 11:44 PTG

takut dengar tajuknya..."potong kepala" rupanya kepala kambing

3 Mei 2012 3:43 PTG

Time kenduri kahwin pun ada..

3 Mei 2012 3:44 PTG

Ada lagi ke blackmetal? hehe..

27 Mei 2012 11:29 PG

masa kak sweetkurma menunaikan umrah cuti sekolah yang lepas, ketua rombongan belanja makan "nasi mandi"....kepala kambing menjadi pilihan jemaah lelaki...

Catat Ulasan

Ruangan santai

 
© TERATAK USANG All Rights Reserved