Potong Kepala: Wordless Wednesday.

on Rabu, Mei 02, 2012

Assalamualaikum,
Salam Sejahtera, Salam 1 Dunia.


Wordless Wednesday - Blogger akan post gambar tanpa apa-apa kata atau ulasan

Ranking: 5

32 comments

2 Mei 2012 12:18 PG

Kalau anak kecil melihat gambar ini tentu melarikan diri. :-)

2 Mei 2012 12:30 PG

18SG gambar tu.. :)

2 Mei 2012 12:32 PG

salam,
kepala kambing pun dah mahal sekarang ni :D

2 Mei 2012 12:43 PG

anak beranak ke tu ? hehehe..

kalo kepala ikan, orang suka buat kari..

kepala kambing, ada kata buat sup..

p/s : tak lalu nak makan area kepala bior ape pun haiwannya..

2 Mei 2012 1:17 PG

huuuu..ngerinya

2 Mei 2012 2:06 PG

Err.. Tak terkata.

2 Mei 2012 3:16 PG

kari kepala kambing?
sodap ni...
ehehheee

2 Mei 2012 7:23 PG

Buat sup pun sodap...

2 Mei 2012 10:31 PG

Erkk.. comelnya kepala kambing tu. Hehee ;p

2 Mei 2012 10:38 PG

anak bapak ka apa?

2 Mei 2012 10:38 PG

Nampak seiras ke?
Ada ke orang makan kepala kambing?

2 Mei 2012 10:44 PG

Ngerinya tengok gambar ni..... ["o]

2 Mei 2012 10:53 PG

Ada ke kari kepala kambing?
tak pernah makan pulak.

2 Mei 2012 10:54 PG

hahaha...keluarga 69 kot..

2 Mei 2012 11:06 PG

Senyum kambing :D

2 Mei 2012 11:29 PG

salam;
Kambing mahal dah sekarang ni kalau kat Sarawak..seekor mahu rm700-rm800.

2 Mei 2012 12:06 PTG

Wahh...buat kari kepala kambing la ni Iza...hehehe

2 Mei 2012 12:37 PTG

Seingat kak ani di kampong kak ani, kalau kita sembelih kambing kepalanya diberikan kepada tukang sembelih.

2 Mei 2012 12:56 PTG

seram pulak tengok gambar ni. mujurlah bukan kepala orang

2 Mei 2012 1:27 PTG

Ini potong kepala utk makan atau geng2 blackmetal punya kes ni?

2 Mei 2012 1:54 PTG

seram tapi sedap

2 Mei 2012 4:26 PTG

baru lepas buat aqiqah ker?

2 Mei 2012 4:40 PTG

Dah lama buat aqiqah, masa dalam pantang lagi dah buat..

2 Mei 2012 6:13 PTG

dulu2 aku memang suka kari kepala kambing ni
dua orang je boleh habiskannya
hehe

2 Mei 2012 8:42 PTG

Tunggu Qurban baru nampak bende nie :D Hehehe

2 Mei 2012 9:30 PTG

salam..
kepala kambin, seketoi
berapa duit..?

2 Mei 2012 9:57 PTG

apakah maksud disebalik gambar ini

2 Mei 2012 10:24 PTG

ok. ini memang ngeri.

2 Mei 2012 11:44 PTG

takut dengar tajuknya..."potong kepala" rupanya kepala kambing

3 Mei 2012 3:43 PTG

Time kenduri kahwin pun ada..

3 Mei 2012 3:44 PTG

Ada lagi ke blackmetal? hehe..

27 Mei 2012 11:29 PG

masa kak sweetkurma menunaikan umrah cuti sekolah yang lepas, ketua rombongan belanja makan "nasi mandi"....kepala kambing menjadi pilihan jemaah lelaki...

Catat Ulasan

Terima kasih kerana mengunjungi Teratak Usang serta meninggalkan komen di sini

 
© TERATAK USANG All Rights Reserved